úspěšný Crazy Cup 2013

02.07.2013 13:05

O víkendu s datem 29.-30.6.2013 jsme se se dvěma X-treme týmy zúčastnili dalšího turnaje, tentokrát v Ptýrově u Mnichova Hradiště.
Po příjezdu na místo konání jsme stanuli v tichém úžasu...kdo by čekal, že se flyballový turnaj uskuteční na koňské farmě, a ještě tak krásně zařízené? Vybalili jsme tedy věci, postavili stan, zanesli boxy a míčky blíže k dráze a turnaj mohl začít. Běhalo nám to jako o
 život a hned první den si členové družstva X-treme vyběhali svůj osobní rekord 18.62s, čímž se poprvé dostali pod 19s.
Ani následující den se na našich skvělých výkonech nic nezměnilo a rekord družstva tentokrát získalo Too X-treme s časem 20.88s (k tomuto času dopomohli i plzeňský borderák Dandy s paničkou Verčou, za což jim patří ohromný dík).
Po dlouhém dvoudenním boji se obě naše družstva dostala do finále. Too X-treme zazářilo a z finále odcházelo vítězným krokem. X-treme bohužel na zlato nedosáhlo a muselo se spokojit se stříbrem, ale nevěšme hlavy, není všem dnům konec .


 X-treme - 2. místo, 4.divize
Too X-treme - 1.místo, 6.divize

 

Zpět

Vyhledávání

Flyballové týmy pod záštitou Kynologického klubu při JČU © 2012 Všechna práva vyhrazena. Nekopírujte obsah bez souhlasu administrátora Xtreme.