EFC 2013 aneb máme bronz z Evropy

28.08.2013 10:12

23.-25.8.2013 - Datum, které bylo v našich diářích zapsáno již před půl rokem, tehdy však ještě s malým otazníčkem. Jak ale čas běžel, a našim pejskům to na tuzemských závodech běhalo o sto šest, rozhodli jsme se otazníček vymazat a přihlásit se s konečnou platností na Mistrovství Evropy ve flyballu. Na místo konání, do belgického Aartrijke, jsme dorazili s dvoudenním (někdo dokonce třídenním) předstihem, abychom se pořádně aklimatizovali a připravili se na náš den D - 24.8. Tu sobotu jsme s dalšími týmy závodícími v divizích 7 - 11 nastoupili k rannímu slavnostnímu představením závodníků, a to, na co jsme se připravovali takovou dobu, mohlo konečně vypuknout. Po dopoledním Speed Trialu jsme se umístili až na pátém místě (ze šesti závodících družstev), odpoledne se nám však dařilo o moc lépe. Po celodenním souboji jsme se nakonec umístili na krásném třetím místě a mohli se tak při vyhlášení výsledků hrdě postavit na bedny vítězů.


Celou akci jsme si naplno užili...na parkurech jsme ostatním Čechům fandili, co nám síly a hrdla stačily, podívali jsme se do okolních měst a přístavů a zablbli si u Severního moře. Domů jsme si pak kromě poháru za třetí místo, belgické čokolády, krajek a podobných místních záležitostí dovezli nezapomenutelné vzpomínky a kopu fotek zachycujících všechny naše úžasné zážitky.
 
Snad se zadaří a příští rok opět vyrazíme do Evropy reprezentovat českou trikoloru.
 

 

Zpět

Vyhledávání

Flyballové týmy pod záštitou Kynologického klubu při JČU © 2012 Všechna práva vyhrazena. Nekopírujte obsah bez souhlasu administrátora Xtreme.